Subscription

Rezygnacja z subskrypcji

Jak zrezygnować i co dzieje się potem z Twoimi zdjęciami.

Jak zrezygnować

Rezygnacja zajmuje minutę i odbywa się w całości na Twojej . Bez e-maili, bez telefonów, bez przekonywania Cię do pozostania.

Otwórz Ustawienia konta → Subskrypcja

Otwórz menu użytkownika, wybierz Ustawienia konta, a potem na pasku bocznym.

Znajdź swój plan

Karta na górze pokazuje bieżący plan, datę odnowienia i cenę.

Zrezygnuj i potwierdź

Wybierz Zrezygnuj z subskrypcji. Potwierdzenie pokazuje Twój plan i datę, do której masz dostęp. Wybierz Zrezygnuj z subskrypcji jeszcze raz, aby potwierdzić, albo Zachowaj subskrypcję, aby się wycofać.

Twoja subskrypcja jest teraz oznaczona jako W trakcie rezygnacji. Pozostaje w pełni aktywna do końca opłaconego okresu rozliczeniowego, a potem przestaje się odnawiać.

W aplikacji Lovd na telefon nie można zmieniać planów: zrezygnuj z poziomu konta na stronie Lovd.

Co dzieje się dalej

  • Zachowujesz pełny dostęp, łącznie z przesyłaniem, do końca okresu rozliczeniowego.
  • Za pozostałą część tego okresu nie ma zwrotu.
  • Gdy się skończy, wracasz na darmowy plan Explorer (500 MB). Twoje kolekcje i zdjęcia zostają bez zmian.

Twój 90-dniowy okres karencji

Gdy opłacony okres się kończy, zaczyna się 90-dniowy okres karencji. W tym czasie:

  • Możesz przeglądać wszystkie swoje zdjęcia i kolekcje.
  • Możesz wszystko pobrać i wyeksportować.
  • Osoby, którym udostępniłeś kolekcje, zachowują dostęp.
  • Nie możesz przesyłać nowych zdjęć, niezależnie od zajętego miejsca. Aby znów przesyłać, wykup subskrypcję ponownie.

Zanim minie 90 dni, wyślemy Ci e-maile z przypomnieniem i kompletny eksport Twoich treści. W każdej chwili możesz wykupić subskrypcję ponownie i odzyskać pełny dostęp. Jeśli tego nie zrobisz, po ostatnim powiadomieniu treści zostaną usunięte. Aby usunąć dane wcześniej, zobacz Eksport lub usunięcie danych.

Ponowna subskrypcja

Możesz wrócić, kiedy tylko zechcesz.

Zanim Twój okres się skończy

Dopóki przy subskrypcji widnieje Anulowana, wejdź w Ustawienia konta → Subskrypcja i wybierz Subskrybuj ponownie. Rozliczenia toczą się dalej jak wcześniej, bez nowej płatności.

Po zakończeniu okresu

Wejdź w Ustawienia konta → Subskrypcja, wybierz plan i dokończ płatność. Pełny dostęp wraca od razu.

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli rezygnujesz z powodu czegoś, co moglibyśmy naprawić, daj nam znać. Chcielibyśmy mieć szansę to poprawić.

Nie pozwól, żeby twoje najlepsze wspomnienia zniknęły w rolce z aparatu.

Na zawsze darmowe, bez karty kredytowej
Nieograniczone kolekcje, notatki i wydarzenia
Zaproś kogokolwiek do oglądania lub dodawania wspomnień

Utwórz konto

Znajomi i rodzina mogą cię po nim znaleźć.

@